Mijn Gen Con 2022 Swag: Covid | BoardGameGeek Nieuws

Uit de galerij van W Eric Martin

Ik ben net teruggevlogen uit Indianapolis, en jongen, mijn longen zijn moe.

ik grap. Ik had geen duidelijke ziektesymptomen gedurende Gen Con 2022, en dat heb ik op dit moment nog steeds niet. Ik had ‘s nachts een droge mond, maar dat gebeurt in elk hotel dat ik bezoek in de VS dankzij airconditioning die alle vochtigheid elimineert (en ik was vergeten mijn draagbare luchtbevochtiger mee te nemen), en ik was ‘s avonds moe, maar dat was nadat hij van 9.00 uur tot 21.00 uur onderweg was, dus de vermoeidheid leek redelijk.

Ik ging elke avond vroeg genoeg naar bed om minstens acht uur slaap te krijgen, iets wat ik vroeger nooit deed, maar ik ben eindelijk tot het besef gekomen dat het spelen van 1-2 extra games niet de moeite waard is om me de volgende dag vreselijk te voelen , vooral wanneer ik het grootste deel van mijn wakkere uren vergaderingen heb gepland. Natuurlijk zou ik geeuwen gemakkelijker achter een masker kunnen verbergen, maar het is beter om gewoon te slapen.

Hoe dan ook, iemand die ik vrijdag ontmoette, vertelde me zondagavond dat ze positief waren getest, en nu heb ik ook positief getest. Ik ben al begonnen met Paxlovid, en ik beperk me tot de logeerkamer thuis.

Bordspel: Maskmen

Ik post over mijn positieve aard in deze ruimte omdat ik een paar woorden met tientallen mensen heb gedeeld tijdens Gen Con 2022 – van wie velen me in het voorbijgaan tegenhielden om enorm “bedankt” te geven voor de Gen Con 2022-voorbeeld – dus ik wil hier zo openbaar mogelijk over zijn. Misschien heb je jezelf al getest na thuiskomst uit Indianapolis, maar zo niet, doe het dan alsjeblieft. Ik zal ook rechtstreeks schrijven naar iedereen die ik in vergaderingen heb gezien.

Na tweeënhalf jaar ben ik nu uit de BGG Covid-pool. (Grapje: we hebben er eigenlijk geen.) Misschien was het dom om Gen Con 2022 bij te wonen, maar ik had Gen Con 2021 en BGG.CON 2021 en BGG.Spring 2022 bijgewoond en bij die shows ging het allemaal goed met mij, dus Ik heb sowieso plannen gemaakt voor Gen Con 2022. In sommige opzichten dacht ik dat als mijn tijd op was, hij op is. Tot citaat Dr. Amesh Adalja, senior wetenschapper aan het Johns Hopkins Center for Health Security: “Je kunt een dergelijk respiratoir virus niet voor altijd vermijden, tenzij je de interactie met alle andere mensen volledig stopzet.”

Ik droeg mijn masker vrijwel de hele tijd, behalve bij diners, maar hier ben ik toch… misschien vanwege diners, maar mogelijk niet. Wie zal het zeggen? Ik steun nog steeds het “masker en vaccin vereist”-beleid van Gen Con. Ik begrijp dat gevaccineerd en geprikkeld worden en dat het dragen van maskers in alle binnenruimtes je niet immuun maakt voor infectie, maar dat beleid vergroot de kans dat je niet ziek wordt en dat je anderen niet ziek maakt. Degenen die het beleid niet leuk vinden, zijn welkom om hun eigen conventie op te zetten. (Gelieve GEEN COMMENTAAR te geven over de effectiviteit van maskers en vaccins als preventieve maatregel. Het onderzoek ondersteunt hun effectiviteit en we gaan hier geen debat over aan.)

De komende dagen zal ik zo veel mogelijk e-mail inhalen, Gen Con 2022-overzichten posten van wat ik heb gezien en gespeeld, en weer verder gaan met het bijwerken van de SPIEL ’22 Voorbeeld. Aanvankelijk was ik van plan om die show en Gen Con 2022 bij te wonen, maar nu houdt deze ene reis naar Indy me twee weken weg van mijn familie in plaats van één, dus ik heroverweeg of ik het risico wil nemen om dit resultaat een keer te hebben in oktober weer. Hoe dan ook, dat is mijn beslissing om erachter te komen, niet de jouwe.

Ik hoop dat het goed gaat met jou en je familie, waar je ook bent.

creatSource link

Seniorgames2009.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart