HeroScape keert terug met Age of Annihilation, Imperium nadert nieuwe horizonten en Patrick Bateman wil je kaarten zien | BoardGameGeek Nieuws

Bordspeluitgever: Avalon Hill

• Gen Con 2022 opent vandaag en ik zal foto’s van de show posten op Twitter-account van BGG als de tijd het toelaat tussen de vergaderingen…

Maar voorafgaand aan de show plaagden uitgevers een paar aankomende titels, met de grootste aankondiging uit deze teaservideo van Avalon Hill:

Wat weten we over? HeroScape: Age of Annihilation? Deze minimale info met dank aan Heroscapers.com:

Citaat:

Met de onvergelijkbare Craig Van Ness aan het roer is het ontwerpwerk aan de nieuwe Master Set in volle gang. Craig’s team bestaat uit dad_scaper, dok, kevindola, skyknight en xorlof van onze eigen gemeenschap, en Craig zelf heeft de leiding genomen.

Er is veel dat de teamleden nu niet kunnen bespreken, maar sommige wel. Zo kregen we al vroeg te horen dat deze opwekking mogelijk is vanwege jou! Dat klopt, de voortdurende steun van de gemeenschap voor onze geliefde game was een van de essentiële ingrediënten in de beslissing om het terug te brengen.

Bordspel: HeroScape: Age of Annihilation

• Britse uitgever Visarend-spellen aangekondigd Imperium: Horizons van ontwerpers Nigel Buckle en David Turczimet deze game voor 1 tot 4 spelers die in 2023 uitkomt. Hier is de teasertekst voor deze set:

Citaat:

Formidabele tegenstanders staan ​​tegenover u opgesteld. Uw mensen staan ​​klaar. De geschiedenis lonkt.

In jouw handen ligt het lot van een van de meest legendarische volkeren uit de geschiedenis. Onder constante dreiging van aanvallen, moet je nieuwe landen veroveren, toezien op dramatische wetenschappelijke en culturele vooruitgang en je volk naar het tijdperk van het rijk leiden. Breid te snel uit en onrust zal je beschaving op de knieën brengen; als je te langzaam opbouwt, zou je kunnen merken dat je slechts een voetnoot in de geschiedenis bent. Als een van de veertien radicaal asymmetrische beschavingen zul je strijden om het meest dominante rijk te worden dat de wereld ooit heeft gezien.

Bordspel: Imperium: Horizons

Imperium: Horizons is een op zichzelf staand spel met maar liefst veertien unieke beschavingen, die elk zorgen voor een unieke en uitdagende tegenstander in een solospel. Het spel is volledig compatibel met: Imperium: Klassiekers en Imperium: Legends voor spelers die hun pool van beschavingen nog verder willen uitbreiden, en de game bevat een nieuwe handelsmodule waarmee spelers alle intriges, het genereren van rijkdom en de dynamische politiek van een bloeiende economie opnieuw kunnen creëren.

• In de categorie “onderwerpen die ik nooit had verwacht in een game”, hebben we American Psycho: A Killer Gamedie in 2023 uitkomt bij Renegade Game Studios.

Bordspel: American Psycho: A Killer Game

Hier is een overzicht van dit trick-taking-spel voor 2-5 spelers:

Citaat:

In American Psycho: A Killer Game, een yuppie-eenmansspel dat zich afspeelt in de wereld van high-stakes investment banking bij Pierce & Pierce, vergelijkt u uw prestaties terwijl u probeert de meest waardevolle activa te verkrijgen, reserveringen veilig te stellen bij de meest trendy restaurants, uw persoonlijke uitstraling te behouden, en een beter visitekaartje hebben dan je gehate collega’s – terwijl je probeert je psychotische woede onder controle te houden en dat stijgende aantal doden onder controle te houden. Per slot van rekening kan het soms een absolute moord zijn om vooruit te komen in deze wereld!

Bordspel: American Psycho: A Killer Game

In speltermen leid je “vergaderingen” waarbij alle spelers een kaart bijdragen, meestal van de bijpassende kleur. De hoogst gespeelde kaart wint, maar elke ontmoeting heeft een “killer suit” die de leidende kleur verslaat. Een scènekaart die voor elke ontmoeting wordt getrokken, maakt de zaken nog ingewikkelder en dwingt spelers om altijd scherp te blijven. In deze meedogenloze wereld van hoge financiën zullen sommige spelers worden gedwongen om moordkaarten te trekken, en uiteindelijk zullen die lichamen zich opstapelen. Lichamen zijn negatieve punten waard – tenzij je toevallig het meeste hebt verzameld, in welk geval ze je misschien kunnen helpen je overwinning veilig te stellen.

creatSource link

Seniorgames2009.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart