Avalon Hill te zien op Gen Con 2022 | BoardGameGeek Nieuws

Bordspeluitgever: Avalon Hill

Net voor Gen Con 2022, Avalon Hill verraste de gamewereld met de Aankondiging van HeroScape: Age of Annihilationeen nieuwe standalone “Master Set” voor de geliefde HeroScape spellijn die voor het laatst nieuwe titels zag uitgebracht in 2010.

Op de show sprak ik met design lead Craig Van NessTanya Thompson (Senior Director of Inventor Relations and Innovation voor Hasbro Games) en Angus Walker (Hoofd IR & External Innovation) over plannen voor HeroScape: Age of Annihilationen de informatie die ze konden delen was minimaal:

—De miniaturen worden ongeverfd geleverd, maar ze zullen in verschillende kleuren worden gemaakt om bij de generaals te passen.
—De miniaturen zullen achterwaarts compatibel zijn met alles wat eerder is uitgebracht.
—Er is geen releasedatum vastgesteld en er is geen releasemethode aangekondigd.

Bordspel: HeroScape: Age of Annihilation

HeroScape tentoongesteld op Gen Con 2022 met geschilderde miniaturen

Ondanks die laatste regel, kreeg ik het gevoel dat je het project live zult zien doorgaan Hasbro Pulse, het direct-to-customer verkoopplatform van het bedrijf, niet lang daarna. Iedereen was het erover eens dat geschilderde miniaturen geweldig zouden zijn, maar één ding dat Van Ness opmerkte, is dat de huidige gereedschappen voor het maken van miniatuurtjes meer details mogelijk maken dan in eerdere releases – en dat detailniveau maakt schilderen een grotere uitdaging, dat wil zeggen kostbaar.

Wat er in de doos komt, dat moet nog worden aangekondigd. Ik stel me voor dat de directeuren van Hasbro een grafiek hebben opgesteld met mogelijke aantallen getallen en die cijfers hebben vergeleken met wat de resulterende verkoopprijs zou moeten zijn om te maximaliseren wat mogelijk is zonder potentiële kopers uit te schakelen. We zullen zien waar die pijl landt.

Bordspel: Dungeons & Dragons: The Yawning Portal

• Avalon Hill liet ook verschillende andere titels zien, zoals: Dungeons & Dragons: het gapende portaaleen spel voor 1-4 spelers ontworpen door Kristian Karlberg en Kenny Zetterberg dat werkt als volgt:

Citaat:

The Yawning Portal is een iconische herberg die fascinerende avonturiers aantrekt met twee dingen gemeen: ze zijn uitgehongerd en ze hebben een unieke smaak in eten.

Als onderdeel van het personeel van de herberg moet je ze voeden door voedselfiches te matchen met de bestellingen die op hun heldenkaart staan ​​afgebeeld. Je verdient gekleurde edelstenen (en punten) voor elk overeenkomend voedselfiche en een bonus voor het voltooien van een bestelling. De gekleurde edelstenen die het vaakst op het bord verschijnen, krijgen de hoogste waarde, dus stel een strategie in om de scoreschaal in uw voordeel te laten kantelen – en wees niet bang om drankjes te gebruiken om klanten van uw eten te laten genieten! Verzamel meer punten als je de eerste bent die een objectieve uitdaging bereikt of een eindspelbonus verdient. De speler met de meeste punten aan het einde van het spel wint.

Uit de galerij van W Eric Martin

Dungeons & Dragons: het gapende portaal is al vermeld op Hasbro Pulse met een releasedatum van maart 2023.

Risico: schaduwkrachteneen legacy-game voor 3-5 spelers, werd begin augustus 2022 uitgebracht en die game strekt zich uit over een vitrine die net zo mooi is als alle andere.

Uit de galerij van W Eric Martin

Verraad in House on the Hill: 3e editie was weer een debuut begin augustus 2022 van Avalon Hill, en een kleine uitbreiding met een nieuw personage, twee nieuwe miniaturen en vijf nieuwe spoken komt later in 2022 uit. Betrayal: The Werewolf’s Journey – Blood on the Moon.

Uit de galerij van W Eric Martin

• Eindelijk, Avalon Hill aangekondigd een releasedatum van december 2022 voor: De schurkachtige erfgenaam van Elethorneen kleine uitbreiding voor HeroQuest die bestaat uit twee miniaturen, een verhaalkaart en twaalf spelkaarten.

Het is interessant om te zien dat Avalon Hill zich gedraagt ​​als een “gewone” game-uitgever – uitbreidingen van populaire titels aankondigt, directe verkoop gebruikt om de retailmarkt te omzeilen – maar deze stappen zijn logisch voor een bedrijf dat een markt ziet waarvoor het games op een schaal die lager is dan het normale niveau van Hasbro.

creatSource link

Seniorgames2009.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart